Virtuele tour door het nieuwe gebouw van het Actief College

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Actief College

Begin januari is in alle stilte het nieuwe gebouw van het Actief College in gebruik genomen. Door corona kwam er helaas geen feest en open huis. Wel werd een prachtige glossy samengesteld door docente Krista Heshof ? Een echt collectors item dat een mooi beeld geeft over het Actief College door de jaren heen ? Vandaag mocht wethouder Huibert Steen een exemplaar in ontvangst nemen.

Wethouder Steen – Foto Carla Terlouw 

Over het nieuwe gebouw is wethouder Steen enthousiast: “Vanuit mijn portefeuille Onderwijs vind ik het natuurlijk ontzettend belangrijk dat jongeren in de Hoeksche Waard goed en vernieuwend onderwijs kunnen volgen. In dit nieuwe gebouw met moderne voorzieningen zijn alle voorwaarden voor een uitstekende praktijkgerichte opleiding aanwezig. Daarnaast ben ik als wethouder Duurzaamheid ook trots op het feit dat dit gebouw nagenoeg energieneutraal is. Op alle terreinen vind ik het nieuwe Actief College een aanwinst voor ons eiland.” ?

Ben je benieuwd naar deze nieuwe locatie? Dan ben je van harte welkom tijdens de virtuele, actieve tour door het hele gebouw op vrijdag 5 februari. Meer informatie hierover lees je hier ? https://actiefcollege.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.