D66 Hoeksche Waard organiseert op zaterdag 20 februari een online Cultuur Top

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
D66 Tweede Kamerlid en woordvoerder Cultuur Salima Belhaj zal dan met mensen uit het culturele middenveld in gesprek gaan over o.a. de effecten van corona op de cultuursector. - Foto Twitter

Hoeksche Waard – Op zaterdag 20 februari organiseert D66 Hoeksche Waard een cultuur top. D66 Tweede Kamerlid en woordvoerder Cultuur Salima Belhaj zal dan met mensen uit het culturele middenveld in gesprek gaan over o.a. de effecten van corona op de cultuursector. 

Op zaterdag 20 februari van 15.00 uur tot 16.30 bezoekt D66 Tweede Kamerlid en woordvoerder Cultuur Salima Belhaj, ons digitaal. Graag nodigen wij u uit om met haar, D66 Hoeksche Waard en met elkaar in gesprek te gaan over kunst en cultuur in de Hoeksche Waard, het effect dat corona op deze sector heeL, en hoe we met elkaar en met de gemeente en Rijksoverheid, deze zware periode te boven kunnen komen.

Inmiddels zijn we bijna een jaar onderweg in de afschuwelijke Corona pandemie die over de wereld gaat. Een jaar waarin we van lockdown naar lockdown leven, waar ons leven aardig overhoop is gehaald. Een jaar ook waarin we minimaal of niet van kunst en cultuur hebben kunnen genieten op de wijze waarop wij dat alPjd gewend waren.

Cultuur, in al zijn faceQen, is een van de peilers van ons bestaan. Kunst en cultuur maakt ons blij, verwonderd soms, emoPoneert, geeL ontspanning en leert ons begrijpen wie wij zijn.Nu is alles anders, en zijn we zoekend naar hoe nu verder.

Wilt u mee praten of mee luisteren, dan kunt u zich aanmelden via deze link. U ontvangt van ons dan de link voor de Zoom meePng. Voor eventuele vragen kunt u een e-mail sturen naar [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren