8 maart: Internationale Vrouwendag Hoeksche Waard met gastspreekster Barbera Silvis

483
Barbera Silvis gemeentesecretaris van de Hoeksche Waard
Hoeksche Waard – Wat zijn wij blij dat we 8 maart 2020 nog bij elkaar konden komen om Internationale Vrouwendag 2020 te vieren. Niet wetende dat we diezelfde week nog in onze vrijheid beknot zouden worden door de coronamaatregelen en de lockdown. Hoe anders ziet de wereld er nu uit.Vooruitzien is regeren: op maandag 8 maart komt de wereldwijde internationale Vrouwendag eraan laat Olga Guttenberg-Magno Bataglia 1 van de organisatoren weten aan de redactie van Hoeksche Waard Nieuws.

Dit jaar is het landelijke thema van de Internationale Vrouwendag: ‘Invloed met Impact’. Een thema dat positiviteit uitstraalt. Omdenken in een pure vorm. Vrouwen spelen daarin een sleutelrol en positiviteit is het sleutelwoord. Dit jaar hebben wij als onderliggend thema gekozen voor “de kracht van vrouwen” naast het landelijke thema.
 
Voorbereidingen 8 maart 2021
Door corona zal deze dag ongetwijfeld anders verlopen dan in 2020. ”We kunnen helaas niet met veel vrouwen bij elkaar komen”. Maar gelukkig kunnen we dit omzetten naar een digitale bijeenkomst.  Olga Guttenberg-Magno Bataglia is samen met met Conny Verbaas, Riene Verburgh en Miranda den Tuinder  bij elkaar gekomen om deze dag vorm te geven.
 
Gezien het thema zijn wij uitgekomen op een sterke vrouw uit onze eigen regio;. Barbera Silvis. vrouw, echtgenote, moeder, Gemeentesecretaris en directeur van de ambtelijk organisatie in de Hoeksche Waard. Eindverantwoordelijk voor 600 mensen.Barbera zal vertellen over de kracht van vrouwen vanuit mythes en verhalen, wat dit voor haar betekent voor vrouwelijk leiderschap en voor het leidinggeven als vrouw aan een grote organisatie. En natuurlijk is er alle ruimte voor vragen.
 
Ben je ook nieuwsgierig naar 8 maart 2021? Doe dan mee aan de digitale bijeenkomst op maandagavond 8 maart om 19:30 uur. Doe je mee? Meld je dan uiterlijk 4 maart aan via [email protected]. Dan ontvang je een digitale uitnodiging voor deze bijeenkomst.
 
We kijken ernaar uit je te ontmoeten, tot 8 maart!

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.