Verruiming Coronaregels Bloemisterij De Drie Lelies

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto de Drie Lelies
Puttershoek – Deze week ziet het ernaar uit dat er enige verruiming komt in de maatregelen die gelden voor winkeliers. Dit is een stap in de goede richting. Deze stappen van het kabinet geven weer richting en hoop in een goede afloop van deze vervelende situatie, waarbij er meer gelijkheid komt voor alle winkeliers.

Iedereen kent zo langzamerhand wel de regels welke opgesteld zijn en waar wij aan ons moeten houden, hoe moeilijk en lastig het ook kan zijn. 
 
Nu met het voorjaar weer op komst, gaan we een fleurige periode tegemoet. Een periode van de fluitende vogels en bloemen die weer opkomen en de natuur wakker geschud wordt. Met ons vernieuwde assortiment hopen wij ook een steentje bij te dragen aan deze positieve wending. 
 
De regels zijn bekend en wij zien u graag (weer) terug in het centrum en bij onze winkel. Laat u verrassen door de mooie en frisse collectie bloemen, boeketten en planten.
 
Heeft u onze nieuwe webshop al bekeken op www.bloemisterijdedrielelies.nl?
 
 
Bloemisterij De Drie Lelies
Oranjeplein 16
3297 CV Puttershoek
06-54668103

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.