Radio Hoeksche Waard gaat steunzender die stoorde op het vliegverkeer vervangen / repareren

496
De zendmast in Zuid-Beijerland - Foto Peter Boekee
Hoeksche Waard – Sinds een aantal dagen is de steunzender in Zuid-Beijerland van de lokale omroep Hoeksche Waard, die het westen van ons eiland bedient, tijdelijk uit de lucht. Dit gebeurt op een terechte vraag van de Autoriteit Telecom.Reden van de afschakeling is een storing op een frequentie waar de luchtvaart ook gebruik van maakt.

De komende weken zullen de antennes worden vervangen in Zuid Beijerland en zal de zender worden gereviseerd of vervangen. De zender van Radio Hoeksche Waard op FM 96.0 is in goede doen en is ook prima te ontvangen in het westen van de Hoeksche Waard. We nodigen onze luisteraars uit om af te stemmen op deze frequentie aldus de omroep.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.