Online bijeenkomst Welzijn Hoeksche Waard: Hoe vergaat het onze jongeren in Coronatijd?

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Ben je ouder/opvoeder met kinderen en jongeren in de leeftijd van 10 tot 18 jaar? Dan is het vaak flink zoeken naar informatie, tips en ondersteuning over de opvoeding. Die behoefte heb je waarschijnlijk wel, zeker in deze tijd, waarin erg veel van jou en je kinderen wordt gevraagd.

Om ervoor te zorgen dat ieder kind in de Hoeksche Waard de kans krijgt om gezond, fijn, kansrijk en veilig op te groeien, werken verschillende partijen samen. Die partijen organiseren op 21 april een online bijeenkomst waar kennis, tips en adviezen worden gedeeld. Deze onlinebijeenkomst is bedoeld voor opvoeders én hun kinderen. Je krijgt deze avond informatie van Stichting Jeugdteams ZHZ, Jong HW, Enver (schoolmaatschappelijk werk) en It Takes a Village HW (ontmoetingsplekken voor ouders) en Café Gezien HW.

Podcastmakers Joost en Lola leggen dilemma’s voor aan wethouder Joanne Blaak- van de Lagemaat en er is ruimte om ervaringen te delen en samen in gesprek te gaan in breakoutrooms. Deze gesprekken worden begeleid door een medewerker van een van de bovengenoemde organisaties.

Mis deze kans niet om, samen met je kind, informatie en advies te krijgen en ervaringen en tips uit te wisselen met andere ouders/opvoeders en hun kinderen!

  • Wanneer: woensdag 21 april 2021
  • Tijd: 19:00 -21:30
  • Waar: live vanuit Boezem & Co van Welzijn HW via MS Teams.
  • Klik hier om je aan te melden. De link naar de bijeenkomst volgt na je inschrijving.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.