Welzijn Hoeksche Waard zoekt vrijwillige chauffeurs voor in Puttershoek en Maasdam

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard – In Puttershoek en Maasdam is in 2019 een burgerinitiatief gestart om de mobiliteit van de inwoners in de 2 dorpen te vergroten. We streven door middel van dit project naar een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Bijvoorbeeld mensen met een fysieke beperking in staat stellen zoveel mogelijk mobiel te zijn en te blijven. Daarmee willen beperken dat deze mensen in een sociaal isolement geraken. Daarnaast kunnen ze op deze wijze gebruik (blijven) maken van noodzakelijke voorzieningen in de buurt. Zoals naar de fysiotherapeut, een vers visje halen op de markt of een bezoekje aan een vriend of vriendin. De E-Wheels is een praktisch, lokaal en laagdrempelige vervoersmiddel waarmee dit soort korte ritten vergemakkelijkt worden.

Wij zoeken vrijwillige chauffeurs met een sociaal hart die bereid zijn een, of meerdere, dagdeel/dagdelen per week beschikbaar te zijn en dienst te draaien op de E-Wheels (u heeft daarvoor een geldig rijbewijs nodig). Meer weten én aanmelden? Neem dan contact op met Linda van der Wal via 06-82848467 of [email protected]

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren