Gezond Natuur Wandelen vanaf Klein Profijt

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Oud-Beijerland – Zondag 6 juni staan de enthousiaste vrijwillige wandelbegeleiders van Gezond Natuur Wandelen om 15.00 uur voor u klaar bij natuurbezoekerscentrum Klein Profijt, Zalmpad 11 in Oud-Beijerland, om met u een mooie wandeling te gaan maken. Deze wandeling is elke eerste zondag van de maand vanaf Klein Profijt.

De wandelbegeleiders zoeken een mooie route uit en wandelen een uur op een rustig tempo (circa 3 km per uur). Onderweg is er altijd wel iets te vertellen over wat men ziet in de natuur. Na afloop is er gelegenheid om samen nog iets te drinken. De wandelingen zijn gratis, alleen de eventuele versnaperingen na afloop zijn voor eigen rekening. De richtlijnen van RIVM worden aangehouden. Aanmelden vooraf voor de wandelingen is niet nodig, wel wordt gevraagd om uw naam en telefoonnummer te registreren.

In Puttershoek, Strijen en Oud-Beijerland zijn ook wekelijkse Gezond Natuur Wandelingen. Kijk ook op www.gezondnatuurwandelen.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bianca den Ouden van Welzijn Hoeksche Waard: 06-45653886 of via [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.