Vaderdagacties bij TotalisNaturales

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Strijen – Voor Vaderdag heeft TotalisNaturales weer een paar BIJzondere acties en cadeaus.In de afgelopen periode hebben we een creatief ondernemer ontmoet. De Richtingaanwijzer is gevestigd in de Hoeksche Waard en creëert van hout, goud & zilver, edelstenen en klei prachtige objecten. Daarnaast maakt zij o.a. speciale herinneringsobjecten.

Speciaal voor ons heeft de Richtingaanwijzer een bijzondere collectie samengesteld onder de naam “Bijen voor eeuwig”. TotalisNaturales leeft in balans met de natuur. De cyclus van de natuur speelt een belangrijke rol in onze bedrijfsvoering. Een bijenvolk kan op haar hoogtepunt uit 50 tot 70 duizend bijen bestaan, het verloop in de volken is enorm. Gemiddeld leeft een werkbij in haar werkzame leven 6 tot 8 weken. Met deze uitgewerkte bijen en honingraat van TotalisNaturales heeft de Richtingaanwijzer tezamen met bloemen uit de Hoeksche Waard prachtige sieraden en andere gebruiksvoorwerpen gecreëerd. Sommige van deze voorwerpen zijn bijzonder geschikt als Vaderdag cadeau.

Op zaterdag 19 juni zijn wij extra geopend 11.00 uur tot 16.00 uur.Op die dag is Danielle uit de keuken van Daan er ook weer bij met haar heerlijke jams, chutneys en sauzen. Ook heeft ze misschien wel aardbeien bij zich, vers uit de moestuin.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft zij heerlijke en heel bijzondere loempia’s gemaakt, waar zij onze gerookte ganzenborst in heeft verwerkt. Die kun je zaterdag komen proeven in onze mini-walk-through proeverij. Dan kun je vrijblijvend ontdekken hoe lekker wilde gans eigenlijk is.

Wisten jullie dat we de workshop Wilde Gans op je Bord weer gaan geven? Waar je zelf leert hoe je wilde gans kan bereiden. Een superleuk Vaderdag cadeau voor de stoere vaders onder ons. Boek je ter plekke de workshop dan krijg je 5% korting.En Sander van de Happy Bee is op deze zaterdag ook weer aanwezig met de laatste bij-vriendelijke plantjes, een leuk cadeau voor vaders met groene vingers.

Als klap op de vuurpijl verloten wij 1 uniek hangertje van de Richtingaanwijzer onder iedereen die vrijdag 18 of zaterdag 19 juni iets bij TotalisNaturales koopt. Dus koop iets leuks voor je vader en maak zelf kans op deze bijzondere hanger.

Wij zijn vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend  en zaterdag 19 juni van 11.00 uur tot 16.00 uur geopend. Je kunt ons vinden op de Oudendijk 47 te Strijen.Ieders gezondheid staat voorop. De mini-walk-through proeverij is in de buitenlucht en natuurlijk worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Dit betekent dat je af en toe even op je beurt moet wachten en dat hygiëne middelen beschikbaar zijn.   


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.