Groep 8 musical ‘De Feestplaneet’ in première in bioscoop The Movies 

695
Foto IKC de Schelf
De musical van groep 8 van IKC De Schelf uit ‘s-Gravendeel beleefde op dinsdag 12 juli haar première in stadsbioscoop The Movies in de binnenstad van Dordrecht. 

De leerlingen van groep 8 van IKC De Schelf liepen vol trots over de rode loper die speciaal voor hen was uitgerold. Net als vorig jaar heeft het IKC ervoor gekozen om de musical vooraf te filmen en in de bioscoop te tonen aan een select (gezins)gezelschap. Juf Chantal: “Een creatieve oplossing én helemaal coronaproof. De leerlingen moesten thuis wel even hun mond houden, want de opnames vonden enkele weken geleden al plaats.”

Vince (11) was vooraf best zenuwachtig en vooral benieuwd naar de musical. Hij speelt als Robo de Robot een van de hoofdrollen in de musical. “Het is toch spannend, want het eindresultaat hebben wij vooraf niet gezien.” Nomi (12) speelt de rol van vlogster Maan: “We hebben zoveel lol gehad tijdens het oefenen en de opnames.”

Leerlingen en bezoekers kijken terug op een zeer geslaagde première. Om alle nieuwsgierige broers en zussen, opa’s, oma’s, bonusvaders en -moeders en anderen ook te laten genieten van de geweldige musical ontvangen alle leerlingen de musical op dvd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.