Maak een 3D ontwerp van een fantasiedier in de bibliotheek Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – Wil je ook zelf eens aan de slag als ontwerper en jouw ontwerp laten uitprinten door een 3D printer? Dat kan op 3 augustus in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum. Daar ga je namelijk een fantasiedier leren maken met TinkerCad, een 3D ontwerpprogramma.


Tijdens de workshop leer je 3D tekenen met TinkerCad op een iPad. Aan de hand van boeken over fantasiedieren doe je inspiratie op en maak je je eigen fantasiedier in 3D. Jouw ontwerp wordt uitgeprint met onze eigen 3D printer uit het Hoeksch Maaklokaal.

Let op: het ontwerp wordt niet groot uitgeprint en is niet dezelfde dag klaar. Jouw ontwerp moet je een keer later komen ophalen. Iedereen vanaf 8 jaar kan meedoen.

Lijkt je dit wat? Meld je dan gauw aan via de agenda van de Bibliotheek Hoeksche Waard (www.debhw.nl). Er kunnen max. 10 kinderen meedoen per workshop dus wees er snel bij.

Datum: 3 augustus van 10:00 tot 12:00 uur, Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum; Kosten 4,00 euro met je Biebpas, 3,00 euro als je een jeugd plus abonnement hebt en 6,50 euro zonder Biebpas.  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.