Gezondheidspraktijk Noordzij: Zo bereken je wanneer je in de overgang komt 

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Vrouw in de overgang - Foto Gezondheidspraktijk Noordzij

Westmaas – Ben jij benieuwd of je al in de overgang zit of wil je weten wanneer je ongeveer in de overgang zal komen? Daar kom je achter met dit onderzoek. 

Wat ontdek je met dit onderzoek?

Met dit onderzoek wordt het AMH (Anti Müller Hormoon) gemeten uit je bloed. Met een eenmalige meting van dit hormoon kan de leeftijd waarop een vrouw de menopauze bereikt vrij nauwkeurig geschat worden. Er valt nooit 100% nauwkeurig te zeggen wanneer je precies in de overgang zal komen, maar uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de uitspraken die kunnen worden gedaan aan de hand van de resultaten van het onderzoek maximaal 4 maanden kunnen afwijken. 

Hoe werkt het precies? 

1. Aanvragen

Plaats je aanvraag door contact op te nemen per e-mail [email protected]. Vermeld dat je dit onderzoek wilt afnemen. Wij nemen je aanvraag binnen 24 uur (m.u.v. weekenden en vakantieperiodes) in behandeling. Is je aanvraag volledig? Dan ontvang je van ons binnen 3 werkdagen het testpakket in huis. 

2. Prikken

Met het ontvangen testpakket maak je een afspraak bij een prikpunt dicht bij jou in de buurt. Er is altijd een prikpunt op 10 km van je woonplaats aanwezig. 

3. Telefonisch consult

Binnen 14 werkdagen ontvangt Gezondheidspraktijk Noordzij jouw uitslag. Deze zal vervolgens telefonisch met je worden besproken. 

De kosten van het overgangsonderzoek bedragen €179,- en is inclusief intakegesprek en uitslagbespreking. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren