Daguitje Welzijn Hoeksche Waard naar het Watersnoodmuseum Ouwerkerk en Zierikzee

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Foto: Watersnoodmuseum in Ouwerkerk

Hoeksche Waard – Welzijn Hoeksche Waard is blij dat ze u, na lange tijd, weer een daguitje kunnen aanbieden! 

We beginnen de dag met een bezoek aan het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk, waar we ontvangen worden met koffie en wat lekkers. Na een korte inleiding gaan we het museum bezichtigen. Daarna brengt de bus ons naar het centrum van het gezellige stadje Zierikzee, waar u op eigen gelegenheid de lunch kunt gebruiken en uw vrije tijd kunt invullen. Want er is heel veel te zien en te doen rond het marktplein; er zijn prachtige kerken, veel musea en galerieën en niet te vergeten de talloze speciale winkeltjes. We zien elkaar weer voor het afsluitende drankje in het historische Grandcafé Hector uit 1512.

De kosten voor deze dagtocht zijn 28,-.  Dit is inclusief de busreis, koffie met lekkers bij aankomst en een afsluitend drankje met snack.

De entree voor het watersnoodmuseum is gratis met een museum jaarkaart of Bankgiro/Vriendenloterij Vipkaart. Anders betaalt u zelf € 12,50.

Vertrek en aankomst is alleen bij de parkeerplaats van de Open Hof, W. van Vlietstraat te Oud-Beijerland. De bus staat om 8.45 uur op de parkeerplaats en we vertrekken om 9.00 uur. Rond 17.00 uur zijn we weer terug bij de Open Hof.

Om mee op reis te gaan dient u een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag van Corona te laten zien voordat u opstapt in de bus. U dient in de bus een mondkapje te dragen en we vragen u voor u de bus instapt een gezondheidsverklaring in te vullen. Onze vrijwilligers op deze dag zijn niet gekwalificeerd om mensen met een beperking te verzorgen; indien nodig dient u zelf zorg te dragen voor begeleiding. Deelname is voor eigen risico. 

Uw deelname kunt u, liefst voor 16 september, doorgeven aan Welzijn Hoeksche Waard via e-mail [email protected] of telefoon:  088-7308900. Inleveren mag ook in ons kantoor in de Lindenhoeve (in het gebouw vlak voor de ingang van de bibliotheek), bereikbaar maandag t/m donderdag van 9.00 – 12:30 uur.

Wij kijken er naar uit om u weer te ontmoeten en met u op reis te gaan!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren