Vestingloop Willemstad op 19 september gaat door

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Willemstad –  De organisatie van de Vestingloop in Willemstad heeft toestemming om de organisatie voort te zetten en dat betekent dat de Vestingloop Willemstad op zondag 19 september doorgaat.

De Vestingloop is is een gezellig hardloop- en wandelevenement met een prachtig parcours door en rondom het historische Vestingstadje . Het parcours biedt een mooie afwisseling tussen, gezelligheid met vele terrassen, de haven en de schitterende omgeving met veel historie en natuur. Er kan gekozen worden uit 1 km, 5 km en 10 km hardlopen of wandelen.

Het evenement heeft te maken met enkele maatregelen. Zo mogen er maximaal 750 deelnemers tegelijk op het terrein aanwezig zijn en is een vaccinatiebewijs, negatieve test of herstelbewijs nodig om deel te mogen nemen. In totaal worden verspreid over de hele dag 1.400 deelnemers verwacht.

Voor het evenement zijn nog enkele startbewijzen beschikbaar. Startbewijzen kunnen besteld worden via www.vestingloopwillemstad.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.