Wie wordt de Panna Knock Out King of Queen van Nieuw-Beijerland?

327
Foto Jongerencentrum The Hangout

Nieuw-Beijerland- Zaterdag 18 september organiseert jongerencentrum The Hangout een groot Panna Knock Out Championship in Nieuw-Beijerland, waarbij ook demo’s worden gegeven door de bekende staatvoetballer Sharif el Jackson. Wie scoort de meeste doelpunten binnen 3 minuten? Het draait allemaal om skills, dus een panna = knock out!


Tijdens het toernooi nemen jongeren het tegen elkaar op in 2 leeftijdscategorieën; jeugd t/m 13 jaar en jeugd vanaf 14 jaar. De winnaars kwalificeren zich voor het NK Panna Knock Out! Het toernooi, waarvan deelname gratis is, biedt plaats aan 64 deelnemers. Aanmelden kan simpel door een e-mail te sturen naar [email protected] met daarin je naam + leeftijd. Wees snel, want vol is vol.

Het toernooi word van 18:00 – 22:00 uur gehouden op het trapveldje tussen de tennisbaan en de kinderboerderij in Nieuw-Beijerland.Het jongerencentrum heeft bewust voor deze locatie gekozen, omdat dat de plaats is waar de jongeren veel zijn. Volgens Bart Vrauwdeunt (beheerder van The Hangout) is het nodig dat er meer voor de oudere jeugd georganiseerd wordt.

Daarom is Ivo (vrijwilliger) het gesprek aangegaan met de jeugd om te kijken wat hen leuk leek. Bart, Ivo en Arliene hebben vervolgens de handen uit de mouwen gestoken en zijn aan de slag gegaan. Door goede samenwerking met o.a. dorpsvereniging Filopopers heeft The Hangout subsidie aangevraagd bij Summer Games (een organisatie die dmv extra spel en sport activiteiten jongeren in beweging wil krijgen). Met deze subsidie kan The Hangout het mooie programma van Panna Knock Out Benelux neerzetten.

Ook sport-wethouder Paul Boogaard is erg enthousiast over de organisatie van dit toernooi en zal naast het openen van deze avond ook één van de scheidsrechters zijn tijdens dit toernooi. The Hangout hoopt door het organiseren van dit toernooi dat zij vooral ook de oudere jeugd een leuke en sportieve avond kunnen bezorgen en dat deze jongeren eens positief in de picture gezet kunnen worden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.