Geslaagde Zonnebloemsoos Oud-Beijerland met schrijfster Gerda van Wageningen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Zonnebloem Oud-Beijerland

Oud-Beijerland  – De Zonnebloem Oud-Beijerland vierde een geslaagde soosmiddag in aanwezigheid van Gerda van Wageningen, de bekende schrijfster ca 130 titels van o.a. vele familie- en streekromans. Op 15 september was het weer een gezellige middag bij onze Zonnebloemsoos in de Open Waard, Oud-Beijerland.

Onze plaatsgenoot, schrijfster Gerda van Wageningen, was uitgenodigd om antwoord te geven op de vele vragen die de gasten haar stelden. De belangstelling was groot omdat Gerda vele familie- en streekromans heeft geschreven die zich afspelen in de Hoeksche Waard en Zeeland. O.a. voor haar verhalen over de watersnoodramp in 1953, die behalve in Zeeland ook veel leed veroorzaakte in grote delen van de Hoeksche Waard, hadden de aanwezigen grote belangstelling.

Ondanks haar grote aantal boektitels vertelde zij nog elke dag actief te zijn als schrijfster: binnenkort hoopt zij een nieuwe uitgave te mogen publiceren. Wij zijn benieuwd en wensen haar veel succes!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.