Invloedrijke personen over de rode loper op de Vlashoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto de Vlashoek

Westmaas – Invloedrijke personen van vroeger en nu verzamelden zich maandag op de Vlashoek om het thema voor de komende periode te openen. Vincent van Gogh, Napoleon, Cleopatra, Pippi Langkous, maar ook Enzoknol, Sinterklaas en de brandweer stelden zich aan de kinderen voor.

De kinderen mochten ook een foto meenemen van een persoon die voor hun invloedrijk is. Ze liepen met hun meegebrachte foto’s op het plein en vertelden elkaar afwisselend over hun invloedrijke persoon. Samenwerken, informatie delen en betekenisvol onderwijs komen zo mooi samen!

De komende 9 weken leren de kinderen in verschillende ateliers over invloedrijke vrouwen, kunst, techniek, biologie, invloedrijke kinderen en burgerschap. Daarnaast nemen de kinderen op vrijdag deel aan keuzeateliers, waarbij ze op zoek mogen naar hun talenten. Denk hierbij aan muziek, koken, sport, beeldende kunst en theater.

Het thema wordt op 26 november feestelijk afgesloten!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.