SSS Klaaswaal onderuit in Den Haag

Foto SSS

Zaterdag 18 september was  de laatste bekerwedstrijd voor SSS.Het team van trainer Henk Dirven moest afreizen naar den Haag.Om verder te gaan in de beker moest gewonnen worden. Een moeilijke taak voor de staf aangezien de vele afwezigen.Trainers zien deze wedstrijden vaak als oefenwedstrijden op de voorbereiding van de competitie. Maar toch wil je winnen om verder te gaan in de beker.

Het is jammer dat de punten niet worden verdeeld over twee helften want na de pauze werd niet meer gescoord in Den Haag.De wedstrijd begon met een kans voor Dennis den Haan over links maar de bal ging lans de keeper van SSA Fc Skills. Maar het was na zeven minuten spelen de thuisploeg die wist te scoren en SSS had nog maar net afgetrapt toen de bal weer in het doel verdween van SSS stand na negen minuten spelen 2 – 0

De ploeg uit Klaaswaal probeerde van alles maar het lukte maar niet om te scoren. De gastheren waren feller en gebrand om verder te gaan in de beker. Dit resulteerde in een prachtig doelpunt  via een ver schot boven in de kruising van doelman Cas Abbas. stand 3 – 0 Dit was tevens de ruststand. Na de pauze waren beide teams niet meer in staat om te scoren. Kansjes voor Dennis den Haan en Daan Sibrijns maar het leverde geen doelpunten op.

Volgende week 25.9.2021 de eerste competitie wedstrijd uit tegen Den Bommel aanvang 14.30 uur.