Nomineer een vrijwilliger in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Hoeksche Waard – Op zaterdag 27 november gaan de wethouders Joanne Blaak-Van de Lagemaat, Paul Boogaard en Harry van Waveren langs vrijwilligersinitiatieven om ze namens Gemeente Hoeksche Waard in het zonnetje te zetten.  De gemeente is op zoek naar bijzondere burgerinitiatieven die het afgelopen jaar hebben gezorgd voor ontmoeting, verbinding en meedoen, op het gebied van cultuur, sport, recreatie en/of een gezonde leefstijl.

Joanne Blaak-Van de Lagemaat onderschrijft het belang van vrijwilligerswerk en een gezonde leefstijl: ‘Gezond leven is meer dan alleen bewegen en gezond eten. Ook mentaal gezond of sterk zijn is van groot belang.  De combinatie van bewegen, gezond eten en mentaal sterk zijn is wat we bedoelen met gezonde leefstijl. We hebben op dit thema dit jaar mooie initiatieven zien ontstaan in de Hoeksche Waard. Onze inwoners hebben elkaar gesteund op vele verschillende manieren. Die inwoners die een initiatief zijn opgestart of wellicht al enige tijd op dit thema bezig zijn, die roep ik op zich aan te melden voor de Vrijwilligerswaardering.’

Maar welke vrijwilligers en -initiatieven moeten dit zijn? Dat bepaal jij door burgerinitiatieven te nomineren waarvan jij vindt dat ze die speciale aandacht verdienen.

Voor het nomineren van een initiatief vragen we je op de website van de Vrijwilligerscentrale van Welzijn Hoeksche Waard het daarvoor bestemde formulier in te vullen. Je kunt dat doen tot 16 oktober.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.