HW Wonen koopt 24 appartementen aan de Mej. N. Schipperstraat in Oud-Beijerland.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HW Wonen neemt op 31 december 2021 24 huurwoningen in Oud-Beijerland over van woningcorporatie Mooiland. HW Wonen verhuurt al ruim 10.000 woningen in de Hoeksche Waard. Daarom is HW Wonen de logische partner voor de overname van deze woningen. Huurders en betrokken partijen zijn geïnformeerd over de overname.

Het gaat om 24 appartementen aan de Mej. N. Schipperstraat in Oud-Beijerland.

Mooiland en HW Wonen werkten gezamenlijk aan een zorgvuldig verkoopproces. Ook rond het proces van de overdracht werken zij samen. Onlangs ontvingen alle huurders van de betreffende woningen van Mooiland een brief over de overname.

Carly Jansen, bestuurder van Mooiland vertelt: Bij de verkoop van de woningen in Hoeksche Waard, hebben wij gezocht naar een organisatie die deze woningen behoudt voor de doelgroep in de sociale huursector. Deze organisatie vonden wij in HW Wonen. Zij weten als regionaal verankerde organisatie wat er leeft en speelt in de wijken. Dat is voor ons een belangrijke overweging bij de verkoop”.

Woningen behouden voor de sociale volkshuisvesting

Dennis Lausberg, directeur-bestuurder HW Wonen, licht de aankoop toe:

“Er is enorme behoefte aan bereikbare woningen in de Hoeksche Waard. Deze 24 woningen staan op een mooie locatie in Oud-Beijerland. We zijn blij dat we ze van Mooiland over hebben kunnen nemen”.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren