Kerstworkshops bij Plukhoek Mookhoek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Mookhoek – Plukhoek Mookhoek heeft de  komende weken weer diverse kerstworkshops op het programma staan. Omdat niet iedereen in de middag kan deelnemen hebben we ook weer een aantal THUIS workshop-pakketten gemaakt met een uitgebreide instructie. Zo kan iedereen aan de slag voor het mooiste kerststuk en houden we het veilig. 

Agenda Plukhoek Mookhoek

  • Zaterdag 11 dec, 14:00 uur
  • Zondag 12 dec, 14:00 uur
  • Kerstworkshop: HOEPEL VAN GROEN

Hét moment om gezellig samen te zijn voordat de kerstverplichtingen roepen. In onze ruim bemeten kas kunnen we lekker in de stemming komen met deze kersthoepel. De diverse groenmaterialen drogen mooi in en zullen tot de jaarwisseling zeker goed blijven. Heerlijk aan de slag met deze niet moeilijke, wel sfeervolle kersthoepel. Zowel liggend als hangend zeer decoratief!


 

  • Zaterdag 18 dec,  12:00 uur-13:30 uur en van 14:00 uur-15:30 uur.
  • Kerstworkshop: OP PERENHOUT

Alle ingrediënten voor een klassiek kerststuk met een knipoog zijn aanwezig; sneeuwbes, hulst, eucalyptus, IJslands mos, dennenappels en kerstgroen.

Kom ook in de stemming en ga voor dit sfeervolle maar niet moeilijke stuk. Gezellig bijkletsen en toch creatief bezig zijn met de duurzame materialen uit onze boomgaard.


  • Zondag 19 dec, 14:00 uur
  • Kerstworkshop: OVER THE TOP

Aan  de vooravond van kerst ’21 pakken we groots uit met deze gezellige workshop. Deze materialen zijn al een feest op zich en kunnen alleen maar tot een mooi resultaat leiden. Pauwen-, en fazantenveren, gedroogde siergraspluimen en natuurlijk lampjes in een schaal van (gerecycled) glas gestoken. Met een prachtige amaryllis als bekroning; hier ga je het nieuwe jaar goed mee beginnen!

https://www.plukhoekmookhoek.nl/product/kerstworkshop-3-over-the-top-19-12/


Alle workshops zijn te boeken op Workshops – Plukhoek Mookhoek

 

 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.