Veel leerlingen en leerkrachten op de Bouwsteen zitten momenteel thuis, hart onder de riem voor leerkrachten met Hollandse tulpen

0
961
Foto W. Vergeer

‘s-Gravendeel – Nadat het basisonderwijs na de kerstvakantie weer met frisse moed is begonnen, is de situatie op de Bouwsteen en vele andere scholen dit moment chaotisch te noemen!

Veel kinderen en personeelsleden zitten in quarantaine omdat ze positief getest zijn of omdat een gezinslid positief getest is. Er zitten al de nodige schoolklassen thuis en andere klassen zitten maar met een klein gedeelte van groep. Moeilijk werkbaar dus. Er moet veel geregeld worden in de thuissituaties maar natuurlijk ook op school.
 
Om het personeel van cbs De Bouwsteen een hart onder de riem te steken, kreeg iedereen een bosje onvervalste Hollandse tulpen. Als blijk van waardering voor het werken in deze bijzondere en onoverzichtelijke situatie.
 
Foto’s: W.Vergeer

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.