Rommelmarkt Strijen voortaan weer op vrijdagavond

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Strijen – Aanstaande vrijdag 28 januari  gaat de Rommelmarkt aan de Christiaan Huygensstraat weer open op de gebruikelijke tijd van 18.00 uur tot 20.00 uur. Met een mondkapje op, handen desinfecteren en 1,5 meter afstand bent u van harte welkom. 

We zijn blij voor u en voor onszelf dat we u weer op de al jaren vaste tijden u kunnen ontvangen. De aanvoer van artikelen heeft niet stilgestaan, er is opgeruimd en veel nieuws binnengekomen.

De Rommelmarkt van Hervormd Strijen staat garant voor een ruim assortiment in de ruime loods van 600m2 .U vindt bij ons Meubelen, Electra, Speelgoed, (kinder)Kleding, Curiosa, Boeken, CD’s, Platen, DVD’s

Let op! Pinbetaling is niet mogelijk!

Heeft u zelf nog goede en bruikbare spullen waar een ander nog plezier aan kan beleven dan kunt u dat bij ons brengen op woensdagavond tussen 18.30 en 19.30uur of op donderdagmorgen van 9.30 tot 11uur. Wanneer er grote spullen opgehaald moeten worden of voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via: 06-42889407


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.