’s Gravendeel verliest bij EBOH

Jeffrey Nathalia
Foto Sandra Barth - Verslag Jeffrey Nathalia

Op een ongebruikelijk tijdstip, aanvangstijd 12,15 uur, speelde ’s-Gravendeel een oefenpotje tegen het Dordtse EBOH. De tweedeklasser was gelijk na het beginsignaal de bovenliggende ploeg.

’s-Gravendeel had wat moeite met de spelopvattingen van de Dordtenaren en kwam na twaalf minuten op de 1-0 achterstand. Veel kon ’s-Gravendeel er niet uitkomen en kwam het sporadisch bij de het doel van EBOH. Maar de aanvallen van EBOH stuitten meerdere malen op het stug verdedigende ’s-Gravendeel. De 1-0 stand leek de ruststand te worden, maar vlak voor de dienstdoende arbiter voor de rust wilde affluiten kwam toch de 2-0 op het scorebord.

De tweede helft zag er wat beter uit aan ’s-Gravendeelse zijde. De Dordtse doelman kreeg meer werk te verrichten. Zo moest hij reddend optreden op een inzet van Maurits Kuiper en zag hij een poging van Luke Remijn over zijn doel verdwijnen. Het verdere verloop van de tweede helft zakte de wedstrijd naar een bedenkelijk niveau en werd er uiteindelijk niet meer gescoord.

’s-Gravendeel: Jurre de Ronde (46ste Ricardo Bakker), Leon de Jong, Reinier Toes (46ste Tristan Ton), Daan van Son, Lorenzo v/d Heijden, Maurits Kuiper, Nick Kranendonk (19de Ronald van Wingerden), Luke Remijn, Ryan Aarnoudse, Zoey Hoogwerf, Perrie Huisman