Boezem & Co is opzoek naar gastheren en gastvrouwen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto PR

Oud-Beijerland – Boezem & Co is op zoek naar nieuwe gastheren en gastvrouwen om het huidige team te versterken. De vrijwillige gastvrouwen en gastheren zorgen voor de ontvangst en de dagelijkse gang van zaken in deze prachtige nieuwe multifunctionele accommodatie, die gelegen is naast de speeltuin en kinderboerderij in Oud-Beijerland.

In Boezem & Co is er dagelijks inloop van buurtbewoners. Daarnaast zijn er mensen met afstand tot de arbeidsmarkt actief onder begeleiding van ervaren medewerkers. De prachtige ruimtes worden ook verhuurd aan organisaties en particulieren.

Welzijn Hoeksche Waard heeft er de coördinatie van het Sociaal Café waar men elkaar kan ontmoeten; het is dagelijks geopend voor inloop van buurtbewoners en anderen geïnteresseerden.  Men kan er terecht voor een goede kop koffie of een gesprek.

Voor deze ontmoetingsplek zoekt men mensen die minimaal een dagdeel per week beschikbaar zijn, gastvrij zijn en zelfstandig aan de slag kunnen na een inwerkperiode. Het is een fijne plek om bezig te zijn, want er is veel contact met allerlei doelgroepen zoals kinderen en ouderen. In een vrijblijvend gesprek met de coördinator krijgt men informatie en kijkt men samen of dit passend is. V

oor meer info kunt u bellen of appen met Arianne Vermeulen, 06-33 189 166 of mailen met [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.