Goudswaardse Boys spelen gelijk tegen Overmaas

0
71
Foto Sander Schilperoort

Goudswaard – Afgelopen zaterdag bleek Goudswaardse Boys opnieuw een luis in de pels van een kampioenskandidaat door na Hekelingen nu Overmaas belangrijke punten af te snoepen.

Zoals verwacht werden de Boys vanaf het begin teruggedrongen op eigen helft, maar waren in de tegenstoot zeker niet ongevaarlijk. In de 10e minuut kwamen de Rotterdammers conform de veldverhouding op voorsprong toen Roshendell Shendel Manuel van dichtbij raak schoot, 0-1. Nauwelijks vijf minuten later was de score alweer in evenwicht toen Darwyn Pennock een vrije trap van Bart Dam met het hoofd op fraaie wijze verlengde: 1-1.

Gedurende de tweede helft bleef de equipe van trainer Leo Tol knap overeind. Mocht Overmaas eens doorbreken dan was altijd doelman Bryan Huijzers paraat. Aan de overzijde noopten de Goudswaardse counters de Rotterdamse defensie tot oplettendheid, want met name Thimo Herrewijnen stichtte herhaaldelijk gevaar voor het doel van keeper Tom Dijksman. Zodoende eindigde deze sportieve wedstrijd in een terechte 1-1 puntendeling.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.