De Moonlight Swim is terug!

0
288

We weten allemaal waarom het de afgelopen twee zomers wat stiller is geweest rond het zwembad van het Recreatieoord, maar dit jaar is het weer tijd om te knallen! Op vrijdagavond 26 augustus organiseert Jong Hoeksche Waard de Moonlight Swim in samenwerking met Recreatieoord Binnenmaas.

Deze avond staat ook wel bekend als het grootste discozwemfeest van de Hoeksche Waard. “De jeugd heeft zich twee zomers lang in moeten houden, dus nu dat weer kan is het de hoogste tijd voor een feestje.” aldus één van de jongerenwerkers van Welzijn Hoeksche Waard. Deze avond kun je losgaan op zomerse beats van DJ Danzz (een oudgediende aan het zwembad en de draaitafels ), House Cultures en MOTTA, twee veelbelovende jonge talenten. Dat wordt nog een laatste keer rammen voordat het schooljaar dan echt weer begint. Trek je opblaaskrokodil maar uit het vet, want hier wil je bij zijn.

De Moonlight Swim vindt plaats van 19:00 – 23:00 uur en is toegankelijk voor iedereen van 12 t/m 23 jaar.

Koop je tickets online op ticketkantoor.nl/shop/moonlightswim

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.