Nieuwe adverteerder: De Notenshop – Koop uw noten en meer lekkers voordelig online

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard – Vandaag verwelkomen wij onze nieuwe adverteerder de Notenshop uit Strijen! Ook interesse om meer naamsbekendheid op te bouwen in de Hoeksche Waard ? Klik dan hier!

De Notenshop – Koop uw noten en meer lekkers voordelig online

De Notenshop is al ruim 58 jaar een begrip als specialist in verse noten, pinda’s en gedroogd fruit. Tegenwoordig zijn wij niet meer te vinden op markten, maar bieden we ook online hetzelfde voordeel en verse producten aan. In onze uitgebreide webshop vindt u de lekkerste noten: van verse amandelen en walnoten tot heerlijk knapperige hazelnoten, cashewnoten en macadamianoten.

Niks is lekkerder dan vers gebrande noten of vers geroosterde noten. Wij branden en roosteren onze notenvarianten elke dag zelf voordat wij ze verpakken. Verser kan haast niet! In ons assortiment vindt u ook diverse biologische noten en natuurlijke producten. Deze producten zijn 100% biologisch en vrij van extra toevoegingen. Ontdek de lekkerste superfoods, pitten & zaden, muesli & granen, bakproducten en meer tegen zeer scherpe prijzen en bestel gemakkelijk online via www.denotenshop.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.