Welkom op de evenementen pagina. Je kunt evenementen aanmelden via onze contactpagina of door direct te mailen naar [email protected] . Belangrijk is de datum en de tijd van het  het evenement, de locatie, een beschrijving en eventueel de link naar de website.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Van Werk toen en Nu

okt 1, 2016 @ 08:00 - okt 1, 2017 @ 17:00

Stap vanuit het verleden in hedendaagse technieken van vijf verschillende ambachten in Museum Hoeksche Waard. Centraal op deze tentoonstelling staan Landbouw, Houtbewerking, Kraamzorg, Waterbeheer en Fotografie. In de expositie worden veel objecten uit de eigen collectie getoond, die al een tijd niet meer te zien waren voor het publiek. De ambachten en beroepen zijn gekoppeld aan hedendaagse bedrijven en organisaties in de Hoeksche Waard. 

Volwassenen die voorheen een bepaald vak uitoefenden, zullen versteld staan van hedendaagse technieken op hun vakgebied.

‘Vak Werk toen en nu’ is zeker ook interessant voor kinderen. Aan de hand van meten is wetengissen is missen, komen ze tijdens een bezoek aan de tentoonstelling van alles te weten. Zo verwerven ze enige kennis over oude ambachten en nieuwe technieken en leren zij het cultureel erfgoed te waarderen.

Het museum organiseert tal van activiteiten rondom deze tentoonstelling voor bezoekers van alle leeftijden. Ontdek het totaal aanbod van rondleidingen, lezingen, kinderactiviteiten en meer op deze website. Zien we u ook? Een impressie middels een korte film van Vak Werk toen en nu vindt u hier.

Gegevens

Begin:
okt 1, 2016 @ 08:00
Einde:
okt 1, 2017 @ 17:00

Organisator

Museum Hoeksche Waard
Telefoon:
0186-601535
E-mail:
info@museumhw.nl
Website:
http://www.museumhw.nl

Locatie

Museum Hoeksche Waard
Dorpsstraat 13
Heinenoord,3274 BB
+ Google Maps
Telefoon:
0186-601535 (bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag tijdens kantooruren).
Website:
http://www.museumhw.nl