Vervanging asbesthoudende dakleien sportzaal Duyvesteyn in Maasdam

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Duyvesteyn in Maasdam
Duyvesteyn in Maasdam

MAASDAM – Bij de bouw van Sportzaal Duyvesteyn in Maasdam zijn in het verleden asbesthoudende dakleien aangebracht. Gelet op asbestregelgeving en de overdracht van de accommodatie aan het bewonersinitiatief Sportstichting Maasdam (i.o.) wordt het asbesthoudend materiaal nu verwijderd. Een gespecialiseerd bedrijf voert het werk gefaseerd uit. Omdat dit bedrijf aan alle voorschriften van een asbest gecertificeerd bedrijf moet voldoen,  lopen hun medewerkers tijdens de uitvoering van de werkzaamheden rond in zogenaamde ‘witte beschermingspakken’.

In week 50 en 51 worden de asbesthoudende dakleien aan de voorzijde van de sportzaal verwijderd en nieuwe dakleien aangebracht. Na de kerstvakantie wordt in week 2 begonnen met de leibedekking aan de achterkant van de sportzaal. Begin maart zijn de  werkzaamheden naar verwachting afgerond. Sportzaal Duyvesteyn blijft tijdens de uitvoering van de werkzaamheden voor gebruik toegankelijk. Wel wordt het werkgebied met linten afgezet.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren