Workshop tips en trucs voor het lenen van e-books in de Bibliotheek 

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

biebHoeksche Waard – De Bibliotheek is allang niet meer de plek waar alleen boeken, films en tijdschriften worden uitgeleend. De Bibliotheek Hoeksche Waard biedt veel meer services, zoals tabletcafés, leesterrassen, workshops, luisterboeken etc. 

Bibliotheekleden kunnen ook e-books lenen via het e-bookplatform. Om het gebruikersgemak te vergroten organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard informatie workshops met tips en trucs voor het gemakkelijk lenen van e-books. Mediacoach Lisette van Straaten neemt de deelnemers stap voor stap mee in de wereld van e-books. Aan de orde komen onder meer het aanmaken van een account bij het e-bookplatform en het zoeken en binnenhalen van e-books op een e-reader, laptop/pc of tablet. De deelnemers krijgen veel achtergrondinformatie om thuis zelf aan de slag te gaan met het lenen van e-books.

De workshops zijn gratis toegankelijk met een bibliotheekabonnement maar aanmelden is verplicht. Inschrijven kan bij de Bibliotheek in de buurt of via het aanmeldformulier op www.debhw.nl. Wegens het beperkt aantal plaatsen is aanmelden verplicht.

De workshops vinden plaats op: 

  • Dinsdagavond 13 mei 18.30 – 20.00 uur in de Bibliotheek in Strijen
  • Donderdagochtend 15 mei 10.30 – 12.00 uur in de Bibliotheek in Numansdorp
  • Donderdagmiddag 15 mei 15.30 – 17.00 uur in de Bibliotheek in Oud-Beijerland

Zie ook de website: www.bibliotheekhoekschewaard.nl voor meer informatie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.