Prijsuitreiking Zeer Korte Verhalen in De Graanschuur in Nieuw-Beijerland

0
517

kortverteldOnlangs werd de wedstrijd “Zeer Korte Verhalen schrijven in maximaal 300 woorden” uitgeschreven. Dit in het kader van 5 jaar Galerie De Opkamer te Maasdam. Dankzij deze uitdaging vindt op vrijdag 16 mei tussen 20.00 en 22.00 uur de prijsuitreiking plaats in De Graanschuur, Marktveld 10 te Nieuw-Beijerland.

De inloop is vanaf 19.30 uur. Tevens wordt die avond de bundel “Kort Verteld” met de 27 ingestuurde ZKV’s gepresenteerd. De bundel is in de voorverkoop te verkrijgen tegen betaling van € 6,00. Na de voorverkoopperiode is de verkoopprijs € 11,95. De bundel is nu al te bestellen bij Eelse Bies. per mail of via 0638928155.

Wie deze avond wil bijwonen en wil luisteren naar een aantal Zeer Korte Verhalen en naar de muzikale omlijsting door Jan van der Wall, klassiek gitaar, dient zich tijdig aan te melden via bovengenoemde contactgegevens. Vanwege het besloten karakter is de entree gratis en is het aantal plaatsen beperkt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.