EXTRA concert Asher Quinn in Strijen

108

Aanstaande vrijdag 16 mei geeft de wereldwijd bekende londense zanger Asher Quinn een extra concert Spiritual Balance, Boompjesstraat 27, Strijen, aanvang 20.00 uur. .Het concert van zaterdag 17 mei is volledig uitverkocht; voor vrijdag zijn nog ca 10 kaarten beschikbaar.

Asher Quinn is wereldwijd bekend geworden door zijn “spiritual love ballads”en heeft inmiddels 20 cd’s gemaakt en. ruim een miljoen cd’s verkocht. Zijn fans komen van ver over de grens; ook komend weekend in Strijen zijn bij zijn concerten Engelse, zweedse, duitse, hongaarse en natuurlijk nederlandse fans aanwezig.

Tijdens beide concerten wordt de bezoekerverrast met een gastoptreden van componiste Kerani, die ook vorig jaar de zaal muisstil wist te krijgen door haar wondermooie en wonderbaarlijke muziek.

Kaarten reserveren kan via 078-6735893 of via 06-53518321.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.