Geslaagde jubileumdag Golfclub Strijen, dag met een gouden randje.

0
346

Zaterdag 17 mei heeft Golfclub Strijen haar 25-jarig jubileum gevierd. Onder fantastische weersomstandigheden heeft de jubileumcommissie een gezellig en dagvullend programma georganiseerd waaraan veel leden, oud-leden en genodigden hebben deelgenomen.

20140518-224850-82130262.jpg

Burgemeester Aart-Jan Moerkerke opent de 18-holes jubileumwedstrijd met een fantastische afslag

Voorafgaand aan de drukbezochte jubileumreceptie werd nog een 18 holes wedstrijd gespeeld waaraan ook burgemeester (en clublid) Aart-Jan Moerkerke heeft deelgenomen. Ingedeeld in de eerste flight samen met voorzitter Arnold de Man, erevoorzitter Ton de Bruijn en de al jaren lang in Strijen werkende golfpro Dio da Cruz verzorgde de burgemeester van Strijen, met een ver afstandsschot, de 1e afslag van deze feestwedstrijd. Moerkerke liet blijken de golfsport al aardig te beheersen en heeft zijn team daarbij aan de nodige punten geholpen.

20140518-225245-82365411.jpg

Na afloop van de wedstrijd en andere sportieve programma’s (w.o. een hole in one wedstrijd op de drivingrange) hield het bestuur van de jubilerende club nog een gezellige receptie op en rond het zonovergoten terras.
Tijdens de receptie werd door burgemeester Moerkerke een door de grondleggers van de golfclub (familie Hage) aangeboden kunstwerk onthuld.
In de avonduren werd nog geruime tijd gezellig doorgefeest met een prima buffet en gezellige muziek. Het bleef nog lang gezellig aan het Molenwegje in Strijen.

Het jubileumfeest krijgt nog een vervolg tijdens het Strijens Open Golftournooi van 24 tot en met 30 augustus. De club rekent dan op meer dan 125 wedstrijdspelers. De inschrijving hiervoor start binnenkort.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.