Internationale veteranen SSS Klaaswaal zoeken het hogerop

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

3f4808b525a42a0bb340252b3c0de1d3_LKlaaswaalDe internationale veteranen van S.S.S. gaan ook dit jaar weer stijgen naar grote hoogte zo melden ze op de website van hun club. Op donderdag 5 juni 2014 wordt in alle vroegte de tocht ondernomen om in de namiddag aan te komen in Fieberbrunn, Oostenrijk, waar ze wederom deelnemen aan het Internationale Veteranentoernooi. gevuld met 14 teams uit 7 verschillende landen.

Na een warm onthaal met zo links en rechts wat versnaperingen en na de “rustdag” op vrijdag zullen ze zaterdag en zondag de kleuren van S.S.S. met verve verdedigen en S.S.S. wederom internationaal op de kaart zetten op welke manier dan ook!Op maandag hijsen de veteranen de gesloopte lichamen weer in de auto’s om in de avond weer in Klaaswaal te arriveren.

Het belooft voor de zoveelste keer een onvergetelijke ervaring te worden.

Via het SSS Twitter account kunt u de veteranen van S.S.S Klaaswaal volgen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren