Wie (her)kent deze verdachten? van diefstal portemonnee in Zuid Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Zuid-BeijerlandDe politie komt graag in contact met mensen die de man en vrouw op de onderstaande foto’s (her)kennen.Een 94-jarige vrouw uit Zuid-Bijerland werd op 16 april 2014 het slachtoffer van de diefstal van haar portemonnee in een supermarkt aan het Gravin Sabinaplein in Zuid-Beijerland.

Uit onderzoek is gebleken dat beide personen bij de diefstal betrokken zijn geweest. Dat geldt ook voor het rollen van een portemonnee van een 65-jarige slachtoffer in een supermarkt aan ’t Plateau in Spijkenisse op 22 april. Uit het onderzoek is gebleken dat het in beide gevallen hoogstwaarschijnlijk om dezelfde daders gaat.

Wie de daders (her)kent, wordt gevraagd met de politie te bellen. Men kan voor beide zaken bellen naar 0900-8844 en vragen naar de politie in Oud-Beijerland. Wie anoniem informatie kwijt wil, kan bellen naar 0800-7000.

Foto’s Politie Hoeksche Waard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren