informatiebijeenkomst groot onderhoud N487 in Numansdorp

275

Schermafbeelding 2014-06-18 om 12.06.04NUMANSDORP – De provincie Zuid-Holland houdt op maandag 30 juni 2014 een informatiebijeenkomst over de geplande werkzaamheden aan de N487.

Het gaat om het weggedeelte tussen de N488/Rijksstraatweg (Middelsluis) en afrit 22 (Numansdorp). Tijdens de bijeenkomst is er de mogelijkheid om het ontwerp te bekijken. De werkzaamheden starten in het najaar van 2014.

Locatie
De informatiebijeenkomst is in Intratuin Numansdorp BV, Volgerlandseweg 1a, 3281 KV in Numansdorp. Medewerkers van de provincie beantwoorden tussen 19.00 en 20.30 uur uw vragen. De bijeenkomst heeft een informeel karakter zonder vast programma. U hoeft zich dan ook niet vooraf aan te melden.

Werkzaamheden
De provincie voert de werkzaamheden uit om de verkeersveiligheid op dit weggedeelte te vergroten. Zo wordt onder meer onderhoud gepleegd aan het asfalt en 2 rotondes. Ook past de provincie op verschillende plaatsen het wegprofiel van de N487 aan en de parallelweg Groene Kruisweg wordt verbreed. Daarnaast verdwijnt de rijstrook rechtsaf bij de kruising N487/Volgerlandseweg en realiseert de provincie op de kruising een nieuwe rijstrook linksaf en fietsoversteek.

Planning
De definitieve planning van de uitvoerende werkzaamheden is nog niet gereed. Wel is bekend dat er overdag, ’s nachts en een paar weekenden wordt gewerkt in het najaar van 2014.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.