Zotte Zwoele Zomermarkt woensdag 9 juli 2014 in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Zotte Zwoele Zomermarkt 9 juli Strijen – Op woensdag 9 juli bruist het tussen 13.00-21.00 uur van de activiteiten in Strijen! Op deze dag is de jaarlijkse Zotte Zwoele Zomermarkt met een grote braderie met ruim 70 kramen, en allerlei activiteiten zoals springkussen, rodeostier, de draaimolen en diverse verenigingen die demonstraties geven.

Het aanbod op de braderie varieert van Loombandjes tot heerlijk vers fruit. De hele dag door op de Zomermarkt zijn er live straatartiesten en koren die voor de muzikale omlijsting zorgen. vanaf 17.00 uur barst het feestgedruis los op de Kaai.

Op het muziekpodium vinden allerlei muziekoptredens plaats, waaronder Wolfpack, en mocht Oranje aanstaande zaterdag winnen, dan wordt tijdens de Zomermarkt een groot scherm geplaatst om de wedstrijd van het nederlands elftal te kunnen volgen; natuurlijk met hopelijk een groot feest als gevolg.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren