Feestelijke opening Dierenweide SamenZó op 9 juli 2014

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

opening Dierenweide SamenZó in PuttershoekPUTTERSHOEK – Op woensdag 9 juli wordt Dierenweide SamenZó in Puttershoek, centraal gelegen in de Wijk van je leven, feestelijk geopend. Tijdens de opening is er veel te doen voor zowel kinderen als volwassenen.

De opening van Dierenweide SamenZó vindt plaats op 9 juli vanaf 15.00 uur. Na inloop met een hapje en drankje wordt de dierenweide officieel geopend. Na de opening worden rondleidingen gegeven en kunnen bezoekers kennis maken met de dieren en hun verzorgers. Ook voor kinderen zijn er veel activiteiten. Er staat een springkussen en er is een clown die dierfiguren maakt van ballonnen. Verder kunnen kinderen zich laten schminken. De opening vindt plaats op de dierenweide: Oogstlaan 18, 3297 SK Puttershoek, vanaf 15.00 uur.

Dierenweide SamenZó
De aanleg van de dierenweide is een initiatief van gemeente Binnenmaas en Stichting Profila Zorg. De weide vormt enerzijds een werkplek voor mensen met een licht verstandelijke beperking. De dieren worden verzorgd door medewerkers van dagbestedingscentrum De Poort van Stichting Profila Zorg. Anderzijds vormt de weide een ontmoetingsplek voor mensen in de wijk. Kinderen, gezinnen, ouderen en schoolgroepen zijn van harte welkom op de vastgestelde openingstijden! Dierenweide SamenZó is een project voor en door de wijk.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren