Sassedurpsfeest in Strijensas op zaterdag 5 juli

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

STRIJENSAS – ‘t Sassedurpsfeest is een jaarlijks terugkerend evenement in het dorpje Strijensas. Een van de kleinste, maar ook gezelligste dorpjes in de HoekseWaard! Dit jaar zal het feest plaatsvinden op zaterdag 5 juli, vanaf 15.00 uur op het kerkplein. Al zo lang men kan heugen is het durpsfeest een feit. Sinds twee jaar kent het evenement een nieuw, jong bestuur en is elke editie van het feest een groot succes!

Denk je aan het Durpsfeest, dan denk je aan gezelligheid, een gemoedelijke sfeer en natuurlijk feest! En bij feest hoort live muziek. Vanwege de vele positieve reacties is de aandacht de afgelopen jaren meer op dit onderdeel komen te liggen en zal er geen braderie zijn. Verschillende (regionale) bandjes zullen op 5 juli het podium betreden, waaronder de Hoekse Blues band MotWat, blaasband BB Ullie, allround feestband Van Lunteren en de thuisspeler The Woodys Band.

Het gaat een gezellige dag worden en we hopen net als in de voorafgaande jaren op veel zon!

20140702-235939-86379072.jpg


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren