Expositie ‘Atelier het Molenschaer’ in gemeentehuis van Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Molenschaar 1OUD-BEIJERLAND – Atelier het Molenschaer exposeert vanaf 10 juli tot 29 augustus 2014 in de hal van het gemeentehuis van Oud-Beijerland . Wethouder Ina van der Werf heeft de expositie  officieel geopend.

Het Atelier is een afdeling van activiteitencentrum ‘Het Molenschaer‘ in Strijen. Het biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. In het Atelier ligt het accent op het vervaardigen van uniek en goed verkoopbare creatieve producten. De begeleiding gaat uit van de wensen, de creativiteit en zelfstandigheid van iedere cliënt en biedt begeleiding waar dat nodig is. Er is ook ruimte om te experimenteren en te improviseren met verschillende materialen en werkmethoden.

Extra aandacht wordt besteed aan de schilderkunst van diverse cliënten. Zij krijgen de gelegenheid om zich in deze creatieve bezigheid te ontwikkelen. Er wordt zowel op kleine doeken als op heel grote panelen getekend en geschilderd. Deze schilderijen hangen in diverse interne locaties, maar worden ook regelmatig geëxposeerd.

Uiteindelijk gaan de producten voor de verkoop naar cadeauwinkel Gemivaria in Strijen, of worden verkocht op markten en exposities. Men kan bij Het Atelier ook een bestelling plaatsen. U bent van harte welkom om tijdens de openingstijden van het gemeentehuis de expositie te komen bezichtigen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
TAGGED:
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.