Uitslag poll: Inwoners Hoeksche Waard zijn niet tegen een vakantiepark in de Hoeksche Waard

0
193

hoekschnieuwsvakantieHoeksche Waard – De afgelopen 2 weken stond er op de website Hoeksch Nieuws een poll over een vakantiepark in de Hoeksche Waard.

In de uitslag van de poll is te zien dat het grote deel van de 1672 stemmen het niet erg zou vinden dat er een vakantiepark zou komen omdat dit meer toeristen naar de Hoeksche Waard trekt. Dit zou en meer werkgelegenheid betekenen en meer omzet voor de winkeliers in de Hoeksche Waard. Waar het vakantiepark dan zou moeten komen gaven bewoners ons aan via reacties is langs de Binnenmaas of in ’s – Gravendeel op de locatie waar vroeger het AZC was gevestigd ook in Strijensas in de buurt van de haven gaven veel mensen ons aan.

Onderstaand de uitslag van de poll:

[poll id=”3″]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.