Koninklijke onderscheiding voor de heer Bos

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

DSC01969CROMSTRIJEN – Op maandagavond 15 september 2014 ontving de heer Bos (Bert) uit handen van burgemeester Jan Luteijn een Koninklijke Onderscheiding. Gezien zijn lokale maatschappelijke betrokkenheid is de heer Bos benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer Bos ontvangt de onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor voetbalvereniging Sport Staalt Spieren (SSS) in Klaaswaal. Hij is al 40 jaar bestuurslid en wedstrijdsecretaris. Daarnaast is hij vanaf 1985 organisator van verlotingen/het Rad van Avontuur en vanaf 1987 is hij ledenadministrateur.

Ambassadeur | Volgens burgemeester Jan Luteijn is de heer Bos in alle opzichten een ambassadeur voor SSS. ‘Nauwgezet en in vaste structuren levert hij een grote bijdrage aan het succes van uw voetbalvereniging,’ aldus burgemeester Jan Luteijn. ‘Elke zaterdag leidt hij een wedstrijd als scheidsrechter. Natuurlijk pas nadat hij het voetbalcomplex heeft geopend en het wisselgeld heeft gereed gezet. Hij heeft veel kennis van zaken en een luisterend oor voor anderen. Het feit dat al deze taken al die jaren zijn uitgeoefend zonder discussie, is een teken van kwaliteit.’

De uitreiking van de onderscheiding gebeurde na de Algemene Ledenvergadering van voetbalvereniging SSS.

IMG_2346.JPG


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren