Van Rennes gecertificeerd volgens de nieuwe CCV-regeling Installeren Brandmeldinstallaties

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

image8KLAASWAALHet Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) heeft een vernieuwing doorgevoerd omtrent de certificatieregeling voor brandmeldinstallaties. Met ingang van 1 januari 2015 wordt de oude regeling definitief ingetrokken en mogen installatiebedrijven zonder deze certificering geen werkzaamheden meer verrichten aan brandmeldinstallaties.

Van Rennes is al jaren een erkend installatiebedrijf voor brandmeldinstallaties en heeft met haar werkprocedures en kwaliteitscontroles aangetoond aan alle eisen te voldoen van de nieuwe regeling. Als één van de eerste installatiebedrijven in Nederland heeft Van Rennes het nieuwe certificaat ontvangen uit handen van de Kiwa NCP.

De nieuwe certificatieregeling is, in tegenstelling tot de oude regeling uit 2002, geaccrediteerd door de Raad van Accreditatie (RVA) en er zijn zwaardere kwaliteits- en controle eisen in opgenomen. Omdat een brandmeldinstallatie waakt over de veiligheid van personen, dieren en goederen moet een brandmeldinstallatie altijd betrouwbaar en bedrijfszeker zijn. Met het certificaat “Installeren Brandmeldinstallaties” is de kwaliteit voor het installeren van brandmeldinstallaties geborgd.

Van Rennes laat weten zeer verheugd te zijn met de certificering. Deze erkenning geeft blijk aan de kwaliteit van de installaties en de organisatie van de werkprocessen. Van Rennes is een multidisciplinair installatiebedrijf voor elektrotechniek, installatietechniek en industriële automatisering en is gevestigd te Klaaswaal in de regio Rotterdam.

Meer informatie over Van Rennes en certificaat brandmeldinstallatie is te vinden op www.vanrennes.nl en www.hetccv.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.