Nieuw computersysteem voor gemeente Korendijk

204

10321533_732922556773820_2671203914010630486_oKORENDIJK – Tussen vrijdag 3 oktober t/m zondag 5 oktober wordt de gemeente Korendijk aangesloten op de ICT standaard van de gemeenten in de Hoeksche Waard. Deze overgang betekent dat ons verouderde systeem dan wordt uitgezet en dat na het weekend wordt gewerkt in het nieuwe systeem. Dat levert tijdelijk ongemak op. Wij kunnen dan niet meer bij de digitale gegevens ook kunnen we deze dagen niet werken op onze software. Dit heeft voor u gevolgen als u in deze dagen met ons in contact wilt komen. U leest u hier wat de consequenties zijn.

Gemeentehuis vrijdag 3 oktober gesloten
Het gemeentehuis is vrijdag 3 oktober gesloten voor publiek. Dit doen wij omdat wij, zonder ICT, de publieksdiensten niet kunnen aanbieden. Houdt hier rekening mee als u bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs wilt aanvragen. Kom dan eerder die week of na het weekend. Wij gaan er vanuit dat we maandag onze dienstverlening weer volledig kunnen hervatten.

E-mail kunnen wij vrijdag niet lezen
E-mail kan wel door u aan ons worden verzonden, maar deze zal na het weekend worden ontvangen. Vrijdag zien wij dus nog niet dat deze binnen is gekomen. Ook dit is goed om te weten.

Excuus voor overlast
Onze excuses voor deze tijdelijke teruggang in bereikbaarheid. Wij gaan er vanuit dat het nieuwe systeem bijdraagt tot een betere dienstverlening.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.