Autoinbraken in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

logo-PolitieSTRIJEN – Ondanks het feit dat politie in de Hoeksche Waard in de nacht van woensdag 17 op donderdag 18 september weer de nodige voertuigen gecontroleerd heeft, is het een aantal onverlaten toch gelukt de Politie ongezien te passeren en in een aantal auto’s in Strijen in te breken.

De inbraken zijn gepleegd in de wijken de Vogelbuurt en Land van Escche vermoedelijk tussen 3 en 4 uur in de nacht . In de wijk de vogelbuurt is al enkele dagen een storing in de straatverlichting die afgelopen nacht nog niet was opgelost.

Mocht u hier informatie over hebben, dan kunt u bellen met 0900-8844 of met meld misdaad anoniem op 0800-7000.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.