Derde Rabo Molendag Hoeksche Waard op 18 oktober a.s.

194

Poster Rabo Molendag Hoeksche Waard 2014REGIO – Op 18 oktober a.s. vindt voor de derde maal de Rabo Molendag Hoeksche Waard plaats. De molenaars en vrijwilligers van de 12 resterende molens in de Hoeksche Waard vertellen u graag de bijzonderheden en werking van “hun” molen.

Net als voorgaande jaren kunnen er ook dit jaar weer stempels gespaard worden (5) voor een gratis pannenkoek bij restaurant Peter Pan in Mijnsheerenland. Ook kan er op vertoon van deze kaart weer korting gekregen worden op een kopje koffie of thee naar keuze bij diverse horeca.

Ook doen er weer een aantal molen-gerelateerde objecten mee, zoals de “Stoomgenerator” in Goudswaard, museum “De Oude Bakkersschuur” te Maasdam en museum “Het Land van Strijen” te Strijen. De 5 molens rond de Binnenmaas kunnen ook dit jaar weer bezocht worden per paardentram (max. 40 personen). Voor meer informatie of aanmelden voor deze rit is een mailtje naar Ben Holster via [email protected] voldoende.

De 4 molens van Korendijk (incl. de “Stoomgenerator”) kunnen verkend worden per antieke bus (max. 8 personen). Meer informatie over deze rit kunt u opvragen bij chauffeur Kees Kooijman (06-12108588).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.