Provinciale staten stelt inpassingsplan in voor Windmolens aan het Spui in Piershil

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Schermafbeelding 2014-10-30 om 11.08.17Korendijk –  De Gedeputeerde Staten heeft op 29 oktober bekend gemaakt een inpassingsplan op te stellen voor de locatie Spui-Piershil in de gemeente Korendijk, beter bekend als locatie 50. Op de genoemde locatie moeten vijf windmolens komen.

De provincie heeft tot het inpassingsplan besloten omdat de gemeente Korendijk op de locatie langs het Spui geen molens wil plaatsen. Eerder dit jaar besloot de gemeente om wel mee te werken aan het plaatsen van windmolens, maar  eerst een onderzoek te willen doen naar de meest geschikte locatie in de gemeente. Provinciale Staten neemt daar geen genoegen mee en wil de molens op de aangewezen locatie laten bouwen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.