Nieuwe Sinterklaashit Clown Jopie en Tante Angelique

164

imageHeinenoord – op woensdag 5 november lanceerde Clown Jopie en Tante Angelique hun nieuwe Sinterklaas single: “Sinterklaas. Yoi, Yoi, Yo”.

Aad Klaris heeft weer een geweldige hit geschreven voor het bekende kinderduo. Hij tekende voor de tekst en het arrangement. “Sinterklaas, Yoi, Yoi, Yo” is een nummer waar Clown Jopie en Tante Angelique zeker een positieve bijdrage zullen leveren aan het Sinterklaasfeest. De Sint hit single is te downloaden via de bekende downloadsites. “Sinterklaas, Yoi, Yoi, Yo” is de opvolger van de Sinterklaashit van Clown Jopie en Tante Angelique uit 2014. Vorig jaar stonden zij op nummer 2 in de Sinterklaas Top 20 met “Sinterklaas, kom van dat dak af”. Deze single is afkomstig van het Sinterklaas CD album:“Sinterklaas, kom van dat dak af”

Om het Sinterklaasfeest nog gezelliger en muzikaler te maken, hebben Clown Jopie en Tante Angelique de Sinterklaas CD: “Sinterklaas, Kom van dat dak af” opgenomen. De Sint CD telt 15 gezellige liedjes. Jeroen van den Berg, Aad Klaris en Paul Kooijman schreven de teksten van de verschillende liedjes. Aad Klaris componeerde de muziek. Op dit album is ook de hit “Sinterklaas, kom van dat dak af” uit 2014 te vinden. Alle goede eigenschappen van het trouwe paard van de Sint worden bezongen in: “Amerigo” en “Pietje moet op dieet” beschrijft op een gezellige manier dat je beter maar niet te veel kan eten. “Hoera, voor de Sint” is een ode aan Sinterklaas. In “Kazie kaza kazoe” bezingen Jopie en Angelique wat je allemaal met een “kazoetje” kan doen. “De Zwarte Pieten polka” is een echt Clown Jopie en Tante Angelique meedoe nummer. “Au, au, au” en het latino getinte “Si-sa-Sinterklaassie” zijn bekende Jopie en Angelique Sinterklaasliedjes.

Twee medleys met de bekende Sinterklaasliedjes maken de CD van het frisse, vrolijke en fruitige kinderduo tot een echte onvervalste Sinterklaas CD met voor “elk wat wils” en natuurlijk ontbreekt ook de nieuwe single “Sinterklaas yoi, yoi, yo” niet. Clown Jopie en Tante Angelique maken met hun CD album “Sinterklaas Kom van dat dak af“ het Sinterklaasfeest nog vrolijker en nog gezelliger. Hun liedjes zorgen er voor dat het Sintfeest weer een feest wordt voor iedereen: voor klein en groot en voor jong en oud. In “De Lantaern” in Nieuwegein is dinsdag 21 oktober de videoclip van de single: “Sinterklaas, Yoi, Yoi, Yo” opgenomen.

Met “Sinterklaas, Yoi, Yoi, Yo” zal Sinterklaas zijn verjaardag nog vrolijker en feestelijker worden.

De Sinterklaas single van Clown Jopie en Tante Angelique is ook te downloaden via Itunes: https://itunes.apple.com/nl/album/sinterklaas-yoi-yoi-yo-single/id936694900

De officiële videoclip is opgenomen door Delta Force TV


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.