Actiepakket Supporter van Schoon voor Rob de Koning uit Oud-Beijerland

0
273

ActiepakketOUD-BEIJERLAND Uit handen van directeur René Huisman van RAD Hoeksche Waard en wethouder Johan van Buuren ontving de heer R. (Rob) de Koning uit Oud-Beijerland maandag 17 november het actiepakket ‘Supporter van Schoon’. Het pakket, bestaande uit afvalzakken, handschoenen, grijper en een afvalzakhouder, is zowel een bedankje voor bewezen diensten als wel een aanmoediging om toch vooral door te gaan.

Wekelijks maakt de heer De Koning namelijk geheel belangeloos en vrijwillig een opruimrondje in Oud-Beijerland. Weer of geen weer, regen of zonneschijn, warm of koud, veel of weinig rommel… door niets en niemand laat de 68-jarige Oud-Beijerlander zich tegenhouden om elke week weer opnieuw op ‘afvaltournee’ te gaan. “We wonen hier naar ons zin in deze wijk (Zoomwijck) en ik wil er graag voor zorgen dat de omgeving er netjes uit blijft zien”, aldus De Koning.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.